Scalda foto opleiding Sociaal-cultureel werker
Scalda foto opleiding Sociaal-cultureel werker

Ontdek de zorgweek

Scalda heeft diverse opleidingsmogelijkheden binnen de zorg- en welzijnssector. Deze opleidingen zijn gericht op uiteenlopende beroepen  en duren, afhankelijk van de persoonlijk situatie, twee tot drie jaar.

Wil je graag met mensen werken? Help, verzorg, begeleid, ondersteun en vang je ze graag op. Of dat nu kinderen zijn of senioren. Bied je hen gepaste zorg, een luisterend oor of een helpende hand? Ben je betrokken, empatisch en integer? Kortom, jij bent écht een mensenmens. Dan is een opleiding bij Scalda in de zorg- en welzijnssector iets voor jou.

Bekijk het opleidingsaanbod

Één op één videogesprekken

Er zijn twee soorten videogesprekken: een studiekeuzegesprek met een decaan van Zorg en Welzijn voor het stellen van algemene vragen of een videogesprek met docent/voorlichter voor vragen over een specifieke branche. In de één op één videogesprekken heb je twintig minuten de tijd om al je vragen te stellen.

Reserveer je afspraak

Meeloopdagen

Heb jij je oog laten vallen op een opleiding? Maar weet je nog niet helemaal zeker of  deze opleiding bij jou past? Of heb je jouw keuze al gemaakt, maar wil je die graag bevestigd zien? Loop dan een dagje met ons mee. Tijdens een meeloopdag loop je een dagdeel mee en kun je jouw vragen stellen.

Vraag een meeloopdag aan

Contact met een studieadviseur

Wil je op een ander moment in gesprek over je studiekeuze en alles wat daarmee samenhangt? Onze studieadviseurs staan voor je klaar. Je kunt een vraag stellen via de chat (op Facebook en Instagram) of via de e-mail [email protected]

Wil je liever een telefonisch gesprek, omdat je meerdere vragen hebt? Of heb je juist een korte vraag die je via Whatsapp kunt stellen? Dan is dat ook mogelijk.

Je kunt contact opnemen met Leon Zweedijk: 06 10 18 10 67.

Scalda foto opleiding Pedagogisch medewerker kinderopvang

Bekijk al onze branchevideo’s van Zorg en Welzijn

Door middel van interessante live video’s zijn we door al onze branches van Zorg en Welzijn heengegaan. In deze branchevideo’s vertellen studenten en docenten over onze opleidingen en kom je erachter wat je echt leuk vindt!

Bekijk alle branchevideo's
 

Ervaringen van studenten

In de video’s hieronder delen studenten hun ervaringen met Scalda.

Zeeuwse Praktijkroute Gehandicaptenzorg

Zeeuwse Praktijkroute Ouderenzorg

Diploma uitreiking Mbo-Verpleegkunde